top of page

Vad är Innovation Group?

Innovation Group grundades 2006 med målet att bli bäst i Sverige att leverera dataskydd, lagringshantering och arkivering. Egenfinansierat startade vi resan till ett idag erkänt professionellt företag. Från första dagen har vi varit lönsamma och företagets utveckling är fortfarande i konstant framåtrörelse.

Våra seniorkonsulter – Sveriges främsta inom dataskydd & backuphantering

Våra seniorkonsulter har fokuserat jobbat med backuphantering i 20 års tid. Därför ses de idag som Sveriges främsta inom dataskydd och backuphantering, vilket även har medfört att de ibland har arbeten att utföra globalt. Vi samarbetar också med det världsledande dataskyddsföretaget Veritas, där våra seniorkonsulter utför installationer, konfigurationer och felsökningar.

Med våra seniorkonsulter som ryggraden av bolaget tar vi backup på alla möjliga IT-miljöer (Windows, Linux, Unix, Mac, virtuella miljöer, databaser, cloud). Vi utför självklart återläsningar när problem uppstår med försvunnen data pga oavsiktlig radering, trasig hårddisk, trasigt filsystem, sabotage, virus, stöld, brand, översvämning etc.

Vår leverans av backup och dataskydd är mycket skalbar och anpassas efter kundens behov och miljö, oavsett hur den ser ut!

Ledorden i vår verksamhet

ig_logo.png

Kvalitet

Kompetens

Passion

Flexibilitet

Trygghet

Kompetens

Vi visar alltid största omtanke, håller högsta servicenivå och har en ödmjuk trygghet i vår kompetens. Självklart delar vi gärna med oss av all den kompetens och erfarenhet vi besitter till våra uppdragsgivare.

Kvalitet

Allt vi levererar såsom tjänst, produkt och service håller alltid högsta kvalitet. Det gäller hela kedjan från första kundkontakt till långsiktiga avtal. För att uppfylla detta så väljer vi samarbetspartners med stor omsorg och satsar på löpande kompetensutveckling av vår personal.

Trygghet

Det är viktigt för oss att våra uppdragsgivare känner trygghet när de väljer att samarbeta med oss. Vi kan stolt säga att genomförandet av våra projekt håller absoluta världsklass. Vi har många av våra kunder som gladeligen ställer upp som referenser.

Flexibilitet

Vi utvecklar med fördel innovativa lösningar och uppmuntrar kreativitet, både internt och externt. De som väljer oss som partner ska uppleva oss som lyhörda, okomplicerade och alltid känna full tillfredställelse under samtliga samarbeten. Utifrån kunskap om uppdragsgivarens verksamhet och uppdragets art, skapar vi kostnadseffektiva och lönsamma lösningar efter kundens krav och önskemål.

Passion

Tro det eller ej, men vi tycker att hantering utav säkerhetskopiering är inspirerande. Det som antagligen driver oss mest är uppskattningen vi får för de lösningar som vi levererar, samt vetskapen om de mervärden dessa ger till våra kunder.

Referenser

Det är viktigt för oss att våra uppdragsgivare känner trygghet när de väljer att samarbeta med oss och vi kan stolt säga att genomförandet av våra projekt håller absoluta världsklass. Många av våra kunder ställer gärna upp för att ge referenser, kontakta oss för mer information.

Vi tillhandahåller marknadsledande spetskompetens inom dataskydd, lagringshantering och tillgänglighet till företag som förstår värdet av sitt data.

Vår affärsidé
ig_logo.png
bottom of page